Hårförlängning i Uppsala

God morgon mina fina följare

Idag vill jag berätta om mitt senaste besök hos frisören. Det är nämligen så att jag ska på en stor fest nästa helg och ville vara extra fin. Jag går hos min frisör i Uppsala och har länge varit nyfiken på att testa hårförlängning. Mitt egna hår är till axlarna ungefär och är inte så väldigt tjockt så det var både för att få lite tjockare och längre som jag ville testa hårförlängning.

Jag gick in och pratade med min frisör och konsulterade en dag och hon tyckte absolut att jag skulle testa. De har fått in så fina extensions av så bra kvalitet, jag såg en kund som precis fått isatt när jag var där och det såg så fint ut. Jag har även suttit och tittat på deras instagram och olika sidor för att få inspiration innan ja bestämde mig helt. Men jag bestämde mig och bokade tid, så jag var där igår och gjorde det. Alltså det är så fint!

Jag är jättenöjd men det är också en omställning att vänja sig vid så mycket mer hår och det ska ju skötas på ett visst sätt för att hålla sig så där fint så länge som möjligt. Jag som ofta försökt spara ut mitt hår kommer oftast bara till ungefär samma längd och sedan händer inte så mycket mer eller så hinner det bli så tunt och slitet så då måste jag ändå klippa det. Nu har jag ungefär halvvägs ner på ryggen.

Tänk att vanligtvis växer det ju långsamt och du vänjer dig allt eftersom det blir längre, nu så vips så blev det långt på en timme! Ganska häftigt ändå att det funkar och att den möjligheten finns. Nu ska jag och mitt hårsvall försöka fokusera på jobbet! Jag önskar dig en helt underbar dag så hörs vi snart igen!